Hälsocentret Solringen 

Hjärtligt välkommen till oss!

Hälsocentret Solringen

​​​​​​​Är ett hälsocenter för både din kropp och din ande. Här har vi terapeuter samlats i en ring av gemenskap, för att kunna hjälpa just dig med din kropp, sinne och ande.

Det hålls även olika former av yoga klasser, hälso-relaterade kurser och en del föreläsningar. Så varmt välkommen till solringenVi erbjuder:
  • Workshops
  • Kurser
  • Föreläsningar
Följ oss på facebook Hälsocentret Solringen 
​​​​​​​Följ oss på Instagram
Solringengavle
Vårens Kurs April 1/4 - 2/4  2023 
Gästkurslärare Lars Magnar Enoksen
INSTÄLLD NYTT DATUM I HÖST INFO KOMMER 


Galdring, Sejd och Runor! Praktisk guidning med massor av inspirerande övningar tillsammans med den energiske traditionsförmedlaren Lars Magnar Enoksen. Vi inleder med en djupdykning i Runornas underbara värld, där vi lär oss utskilja skillnaden mellan skrivtecken och häxtecken samt blir initierade i Runornas autentiska ljud. Samtliga av de fem historiska huvudepokerna kommer att behandlas. Sedan fortsätter vi med de grundläggande principerna för att skapa muntliga och grafiska Galdrar samt att utföra sällsam Galdra-sång. De som önskar, kommer även få pröva på möjligheten att Sejda fram ett rituellt transtillstånd genom gränsöverskridande Vardlokkr-sång. Kom utvilad och var förberedd på en intensiv helg!

Lördag 1a april; kl. 0900 – 1700. Söndag 2e april; kl. 0900 - 1600. Lunch - kl. 1200 – 1300 (ingår ej), Men det kommer att bjudas på fika som ingår i priset.

VART: Kursen kommer att hållas på hälsocentret Solringen i Gävle Waldenströms gatan 5A (nära Gävles centralstation).

KURSANMÄLAN: Du anmäler dig på: www.bokadirekt.se/sattvic-gavle eller e-mail: yogamassage@sattvic.se Kurskostnad 2 200 kr (Begränsad antal platser & tänk på att din bokning är bindande).

ÖVRIGT Ta med dig kraft, pennor och anteckningsbok. Lars Magnar Enoksen är även en flitig författare (www.larsmagnarenoksen.com) och kommer att ha böcker till försäljning under kursen.


Värdinnan Linda och värden Sonny kommer att stå för välkomnandet, servera fika etc. samt se till att det blir en toppen helg. Varmt välkomna

Vårens Kurs Maj 27/5 och 28/5 2023
Yogisk Tarmsköljning & Hukbad För Kvinnor 
Gratis Information/ Kväll Tisdag 11 April
och Torsdag 13 April 
Tid Kl 19:15
Gästkurslärare Jaya Bergström & Linda Höglund 


Yogisk tarmsköljning är en skonsam process där man dricker saltvatten och gör yogaövningar för att rena tarmen. Vi kommer göra den kortare varianten som inte kräver någon specialdiet efteråt. Det ingår även nässköljning, avslappning och hukbad.

Hukbadets Hälsofrämjande egenskaper: Hukbad ( Vaginal steamning är en kärleksfull och balanserade metod då den på ett naturligt sätt stödjer kroppens självläkande förmåga. Till att skapa balans i ditt underliv, livmoder och i dig som kvinna.

Vi jobbar med små grupper

Kursen passar ej vid graviditet, diabetes allvarliga sjukdomar eller viss form av medicinering.
Ingen föranmälan krävs på Info kvällen 

Kursen Börjar 27/5 Maj kl. 09:00 – 16.00 och Söndag 28/5  kl. 09:00 - 16:00 Välj ett datum som passar dig bäst.
Plats: Kursen kommer att hållas på hälsocentret Solringen i Gävle Waldenströms gatan 5A (nära Gävles centralstation).

KURSANMÄLAN: Du anmäler dig på: 


Pris 1.800 kr ingår lunch
(Begränsad antal platser
& tänk på att din bokning är bindande).

ÖVRIGT Ta med dig Sköna kläder att röra dig i. Extra underkläder och Tandborste.
Hos oss träffar ni

Linda Höglund Ägare 

www.sattvic.se

Sonny Stjernström 

www.svidger.webber.se

Theo Söderlund 

www.tokiropraktik.se