Hairforce
Har en bredare formula med fler aktiva ämnen än någon annan produkt. Hairforce verkar också från flera håll, den ger byggstenar för hår, hud och naglar i stor mängd, i form av kisel och svavel tillsammans hjälpämnen som mangan och zink. Samtidigt verkar den stimulerande, cellskyddande och cirkulationsfrämjande.
MSM  – organiskt svavel Kisel B-vitaminkomplex Selen Zink Magnesium Mangan Jod Vitamin-C Rosmarin och Salvia

Förbättrar blodcirkulationen och
näringstillförseln i hårbotten och hud
Aktiverar och stimulerar hårsäckarna
Balanserar och stödjer kroppens hormonsystem
Tillför näringsämnen, vitaminer och mineraler som är nödvändiga
för nybildning av hår, hud och naglar
Stärker kroppens egen produktion av kollagen och elastin


Hairforce rekommenderas inte för gravida. Men under amning kan Hairforce användas. Vi rekommenderar den särskilt efter graviditet, då kvinnan ofta får problem med håravfall och torr hud!
Pris 419 kr 
120 kapslar 


Humiforte Plus+
Är ett unikt kosttillskott som baseras på Humus- & Fulvosyra, full med naturligt förekommande mineraler, mikronäringsämnen och spårämnen. Innehåller även C-vitamin utvunnet från Acerolakörsbär. 

Humiforte Plus+ bidrar till immunsystemets normala funktion då kosttillskottet även innehåller Järn, Koppar, Selen och Zink. Zink och Jod bidrar till normal kognitiv funktion medan Mangan och även Zink bidrar till ett bättre oxidativt stresskydd.
Produkten bygger på de spännande effekter som Humus- och Fulvosyra har på kroppens olika biokemiska funktioner.

Fulvosyra Humussyra Kisel Järn Zink Mangan Bor Koppar
Jod Molybden Selen Krom


Övriga ingredienser:
Torv, Kalciumklorid, Kiselsyragel, natriumborat, Ammoniummolybdat, Kaliumjodid, Kromklorid,
Zinksulfat, Acerolakörsbär (Naturligt C-vitamin), Vegetabiliska kapslar (GMO-fri majsstärkelse).
120 tabl
Pris 290kr 

 Chlorellatabletter
En grönalg som är en av de mest kompletta
födoämnen som finns!

Här har vi en encellig grönalg som är känd för att vara en av de mest kompletta födoämnen som finns.
Den är väl använd i detoxdiet och dylika program, men fungerar också bra som tillskott för alla som är i behov av extra vitaminer och mineraler eller för de som vill leva ett mer hälsosamt liv.

En encellig grönalg, rik på protein och andra viktiga näringsämnen. I torkad form ska den innehålla ca 45%protein, 20% fett, 20% kolhydrater, 5% fibrer och 10% mineraler och vitaminer. Används som hälso- eller/och kosttillskott världen över.
100 gram
Pris 114 kr 

 


Ashwagandha
Växer vilt över hela Indien och är en av de vanligare växterna inom den Ayurvediska traditionen. Pulvret blir till genom att man mixar växtens rötter med vatten som sedan torkas och mals ner. Ashwagandhapulvret har en mild smak och innehåller mängder av nyttiga ämnen b la alkoloider, kolin, proteiner och olika sockerarter.
Den kallas ibland för "Indiens ginseng", inte för att de båda växtarterna är släkt utan för dess gemensamma effekt mot trötthet och stress. 

Nu har vi kapslar som underlättar detta! Kapslarna är självklart veganska. Ashwagandha är rikt på aminosyror och fytoterapeutiska ämnen. Ingenting läggs till eller dras ifrån i framställningen av vår Ashwagandha.

Dosering 2-6 st kapslar om dagen.
Formulärets överkant
Storlek. 100 st
Formulärets nederkant
Växtdel: Rot
Ekologisk: Ja
Veganvänlig: Ja
Glutenfri: Ja

Pris 140 kr 

 


 


Shatavari Pulver Ekologisk
Shatavari kallas också vildsparris, och har en liknande smak men är mera bitter. Det är enbart roten som används.
Shatavari är en klätterväxt som växer i skog över hela Indien. Roten grävs upp, tvättas noggrant, delas i bitar och torkas. Mals därefter till pulver. Pulvret är 100% Shatavarirot, naturligt , ekologisk odlad och certifierat.

Inga tillsatser, inga allergiska ämnen, GMO fri, gluten och laktosfri. Tål man inte sparris bör man undvika shatavari.

Shatavari är en av de viktigaste örterna för kvinnans hälsa inom Ayurveda, där den kallas "Drottning av örter" och "Hon som kan ha 100 makar"! Den stärker kvinnans underliv och ger extra näring, hjälper upptagningen av näringsämnen. Används av kvinnor i alla ålder från fertilålder till klimakteriet. 

Det rekommenderas att börja med ½ tsk per dag och öka till 1-2 tsk (2 gram) om dagen. Blandas i varm dryck som te, eller smoothie.
100 gram
Pris 73 kr 


Munkpeppar Pulver 
Från kyskhetsträdet - ett värdefullt frö historiskt sett - väl använd som medicinalkrydda. Har mildare smak än vanlig peppar men går att använda på samma vis. Vitex agnus - Kyskhetsträdet - är ett litet träd/buske som blir 1-5 m högt. Det växer vilt i Balkan, Grekland, Italien m fl länder runt Medelhavet. 

Fröna innehåller flavonosider, alkoloider samt eterisk olja och kan användas som vanlig peppar men dess smak är snällare än den hos vanlig peppar. 

Rekommenderas ej under amning och graviditet. 
100 gram
Pris 67 kr  


Galangarot Pulver 
Är en flerårig liljeliknande växt som kan bli upp till 2 meter hög och ingår i familjen ingefärsväxter/Zingiberaceae (en familj på över 1000 växter där flera av våra mest använda kryddor finns som ingefära, gurkmeja, kardemumma).
Det är jordstänglarna som används som kryddor och de påminner om gurkmeja och ingefära i sitt utseende och är liksom dem mycket aromatisk.

Den används som kryddor främst i Ostasien som Thailand, Indonesien, Vietnam och Kina. Smaken är kryddig, varm och kraftfull som ingefära, och ger inte enbart värme till maten utan också till kroppen.
100 gram 
Pris 73 kr 


Aroniajuice
Innehåller bland annat vitaminer, karotenoider och polyfenoler, exempelvis antocyaniner som är en sorts flavonoider, och de fungerar som antioxidanter.
Effekten förstärks av sammansättningen av dessa näringsämnen, och aronia har en antioxidativ kapacitet som är överlägsen andra bär.

Tack vare detta skyddar aroniajuice mot många sjukdomar och gynnar din hälsa.

Vi rekommenderar 50 ml juice varje dag. Kan användas året runt, eller som kur för att behandla särskilda tillstånd, då man intar 50 ml tre ggr/dag.

Priser!
Flaska 300ml 55 kr
Flaska 500ml 85 kr
Vinäger 500ml 79kr
Choklad 100gr 65 kr

Aronia Powder 200gr 110 kr


Pensionat med hotellstandard i centrala gävle