Hairforce 120 Kapslar
Pris: 419kr
Köpa Produkten mail yogamassage@sattvic.se

Har en bredare formula med fler aktiva ämnen än någon annan produkt. Hairforce verkar också från flera håll, den ger byggstenar för hår, hud och naglar i stor mängd, i form av kisel och svavel tillsammans hjälpämnen som mangan och zink. Samtidigt verkar den stimulerande, cellskyddande och cirkulationsfrämjande.
MSM  – organiskt svavel Kisel B-vitaminkomplex Selen Zink Magnesium Mangan Jod Vitamin-C Rosmarin och Salvia

Förbättrar blodcirkulationen och
näringstillförseln i hårbotten och hud
Aktiverar och stimulerar hårsäckarna
Balanserar och stödjer kroppens hormonsystem
Tillför näringsämnen, vitaminer och mineraler som är nödvändiga
för nybildning av hår, hud och naglar
Stärker kroppens egen produktion av kollagen och elastin


Hairforce rekommenderas inte för gravida. Men under amning kan Hairforce användas. Vi rekommenderar den särskilt efter graviditet, då kvinnan ofta får problem med håravfall och torr hud!
Shampoo – Vitality boost 150ml
Pris: 289kr
Köpa Produkten mail yogamassage@sattvic.se

Milt och återfuktande schampo särskilt utvecklat för att motverka statiskt och trassligt hår som rengör med fokus på vård av hårbotten. Gör det lättare att reda ut håret.

Berikat med vitaminer och mikroproteiner som tränger djupt in i rötterna så att håret repareras inifrån och ut.

Förbättrar hårets tjocklek och färgkvalité, ger ökad volym och en vackrare lyster. Innehåller arganolja som är rik på omättade fettsyror och naturliga tocoferoler som stärker upp hårbotten och hårstråna. Innehåller en kraftig anti-oxidant som skyddar mot föroreningar och reparerar UV-skador.

Rekommenderas särskilt vid fett och tungt hår. 


Shampoo – Damage Repair 150ml
Pris:289kr
Köpa Produkten mail yogamassage@sattvic.se

Milt och mycket näringsrikt schampo som rengör, reparerar och ökar volymen i håret med fokus på håret och hårsäckarnas återhämtning.

Berikat med ärtproteiner, vitaminer och peptider som omedelbart reparerar och återställer balansen. Ger håret bättre spänst och en ny fin lyster. Förbättrar fuktnivån och ökar hårets tjocklek och volym.

Motverkar hårtovor och gör det lättare att kamma ut håret. Innehåller en kraftig antioxidant som skyddar mot föroreningar, reparerar UV-skador och förebygger förslitningsskador från exempelvis styling med värmeverktyg.

Rekommenderas särskilt vid torrt, strävt och skadat hår.
Conditioner – Keratin boost 150ml
Pris: 359kr
Köpa Produkten mail yogamassage@sattvic.se

Återfuktande och hårkontrollerande balsam som balanserar talgproduktionen, ger håret extra lyster, spänst och volym. Vårdande ingredienser som sheasmör, silkesproteiner, vitamin E, vitamin F och pantenol.

Berikat med keratin som tränger djupt ner i hårfibrerna. Förbättrar fuktnivån vilket gör håret spänstigare, tjockare och fylligare. Gör det lättare att reda ut håret och har en antistatisk effekt.

Skyddar mot värmeskador som orsakats av stylingverktyg (upp till 200° C). Innehåller en kraftig antioxidant som skyddar mot föroreningar och UV-skador. Gör att färgat hår behåller sin lyster och kvalité en längre tid.

Kan även användas som hårinpackning.


 


 


Caring spray – Protein treatment 150ml
Pris: 325
Köpa Produkten mail yogamassage@sattvic.se

Vårdande värmeskyddande fixeringsspray och proteinbehandling i ett som ger håret rikligt med näring och lyster. Med en underbar doft och ingredienser som gör det lättare att kamma, frisera och öka volymen i håret.

Skyddar mot fria radikaler, reparerar UV-skador och förebygger förslitningsskador från exempelvis styling med värmeverktyg. Reparerar även förslitningsskador på grund av kammande och borstning. Ger en ny lyster och en lätt stadga.

Kan även användas för snabb uppfräschning av håret.

Hair serum – Day & Night 2X250ml
Pris:995kr
Köpa Produkten mail yogamassage@sattvic.se

Serum för ett friskare och starkare hår. Förebygger håravfall, ger näring till hårsäckarna och hårbotten.
Day care – Follicle Rejuvenation

Din dagliga morgonbehandling för ett friskare och starkare hår. Ger energi och livskraft till tunt hår, stimulerar cellenergin (ATPs) och typ IV-kollagen vilket ger kraftfullare och starkare hårsäckar. Återställer balansen och stimulerar hårbotten och hårrötterna för att förebygga håravfall. Bromsar åldringsprocessen i hårroten, förbättrar fukthalten och ger synligt tjockare hår med mer volym.

Förstärker hårets nyanser och ger en mer intensiv hårfärg.
Night care – Root Stimulation

Din dagliga kvällsbehandling för friskare och starkare hår. Vårdar hårrötterna och stimulerar mikrocirkulationen och ger en längre tillväxtfas. Återställer hårets balans, främjar en kraftigare hårväxt och gör håret starkare och mer motståndskraftigt.

Ger tunnare hår energi och vitalitet, stimulerar hårtillväxten och reglerar talgproduktionen.
 


Age control HSR – Start box
Pris: 1.1995kr
Köpa Produkten mail yogamassage@sattvic.se

Komplett hårvårdskit innehållande 6 produkter med allt du behöver för ett friskare och starkare hår