Chlorellatabletter
En grönalg som är en av de mest kompletta
födoämnen som finns!

Här har vi en encellig grönalg som är känd för att vara en av de mest kompletta födoämnen som finns.
Den är väl använd i detoxdiet och dylika program, men fungerar också bra som tillskott för alla som är i behov av extra vitaminer och mineraler eller för de som vill leva ett mer hälsosamt liv.

En encellig grönalg, rik på protein och andra viktiga näringsämnen. I torkad form ska den innehålla ca 45%protein, 20% fett, 20% kolhydrater, 5% fibrer och 10% mineraler och vitaminer. Används som hälso- eller/och kosttillskott världen över.
100 gram
Pris 114 kr 

 


Ashwagandha
Växer vilt över hela Indien och är en av de vanligare växterna inom den Ayurvediska traditionen. Pulvret blir till genom att man mixar växtens rötter med vatten som sedan torkas och mals ner. Ashwagandhapulvret har en mild smak och innehåller mängder av nyttiga ämnen b la alkoloider, kolin, proteiner och olika sockerarter.
Den kallas ibland för "Indiens ginseng", inte för att de båda växtarterna är släkt utan för dess gemensamma effekt mot trötthet och stress. 

Nu har vi kapslar som underlättar detta! Kapslarna är självklart veganska. Ashwagandha är rikt på aminosyror och fytoterapeutiska ämnen. Ingenting läggs till eller dras ifrån i framställningen av vår Ashwagandha.

Dosering 2-6 st kapslar om dagen.
Formulärets överkant
Storlek. 100 st
Formulärets nederkant
Växtdel: Rot
Ekologisk: Ja
Veganvänlig: Ja
Glutenfri: Ja

Pris 140 kr 

 


 


Galangarot Pulver 
Är en flerårig liljeliknande växt som kan bli upp till 2 meter hög och ingår i familjen ingefärsväxter/Zingiberaceae (en familj på över 1000 växter där flera av våra mest använda kryddor finns som ingefära, gurkmeja, kardemumma).
Det är jordstänglarna som används som kryddor och de påminner om gurkmeja och ingefära i sitt utseende och är liksom dem mycket aromatisk.

Den används som kryddor främst i Ostasien som Thailand, Indonesien, Vietnam och Kina. Smaken är kryddig, varm och kraftfull som ingefära, och ger inte enbart värme till maten utan också till kroppen.
100 gram 
Pris 73 kr 


Kolloidalt silvervatten Ionosil
Vattenrening - effektivt mot svamp, virus, bakterier och parasiter. Användning av silver i desinficerande syfte Desinfektionsmedel för dricksvatten.  Effekt silver vatten: svampar, bakterier,virus samt encelliga parasiter av typen protozoer (t ex amöbor och plasmodium). 

Användning silvervatten: Tillsätt två teskedar Ionosil per liter dricksvatten som ska desinficeras. Skaka om. Låt stå 15 minuter. Vattnet är sedan klar att drickas. Deklaration per 10 ml (två teskedar): silver 100 mcg.
Innehåll: Avjoniserat vatten, silverjoner (10 mg per liter).

500ml Pris 169 Kr
1 Liter Pris 299 Kr