Behandlingar

Yogamassage


​​​​​​​Grunderna i behandlingen är massage och stretching. Yogamassage har sitt ursprung i yoga och Ayurveda, två uråldriga indiska vetenskaper där helhetsperspektivet är centralt. massage och yoga–baserad stretching stimuleras kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet.

​​​​​​​Behandlingens form påverkar hela kroppen och når de djupare bindvävsstrukturerna.  Behandlingen ökar det allmänna välbefinnandet, stärker immunförsvaret och främjar kroppens läkandeprocesser. Den ökar kroppens rörlighet, och gör dig piggare eftersom den ökar blodcirkulationen vilket leder till ett större syreupptag i cellerna.

Så går en behandling till:
Terapeuten använder händer och fötter och trycket anpassas till klientens muskelspänning. Man mjuknar först upp en del av kroppen med massage och utför sedan assisterad yoga-stretching. Man använder rumstempererad olja och behandlar alltid hela kroppen. Behandlingen kan både vara djup-gående och mer mjuk, anpassad efter specifika behov.

När används yogamassage?
Metoden är mycket bra om man är stel och spänd. Den rekommenderas också om man vill börja med yoga men även annan motion och träning. Den passar även utmärkt för aktiva idrottsutövare.

Yogamassage motverkar rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter och fotleder, stress, sömnproblem, huvudvärk, besvär med matsmältningen, depression och hormonella obalanser.
tre-fotter-rygg1tre-fotter-rygg1
tre fotter rygg1
fotter-ryggfotter-rygg
fotter rygg

Yogamassage Pris


​​​​​​​600 kr (60 min)

Fina ord om yogamassage från våra kunder

"Jag har under många år gått till olika kiropraktorer för att rätta till min rygg viket har varit bra för stunden och det har inte varit någon speciellt skön behandling. För ett par år sedan låg det en lapp i fika rummet på mitt jobb med reklam om Yogamassage. Tänkte att det kanske är något för mig. Bokad tid och vilken fantastisk upplevelse. En riktigt djupgående skön massage som blev ett snäpp djupare med yoga stretchen. Sedan jag började gå hos Linda har jag inte varit till någon kiropraktor och jag mår bra i kropp och själ efter hennes behandling. Att Linda är trevlig och lättsam att prata med är ett stort plus i kanten."
- Charlotta
"Behandlingen utförs på en madrass på golvet och börjar med uppmjukande massage. Därefter stretchar hon armar, axlar, nacke, höft, ben... ja, hela kroppen, där hon använder både händer och fötter. Inget för den som vill ha en stilla och soft massage! Avslutas med en underbar ansiktsmassage. Jag tycker att det är en skön behandling även om det känns på gränsen till smärtsamt på vissa ställen. Linda är duktig och vet precis var gränserna går för min kropp och hjälper mina leder och muskler att bli mjukare.  Yogamassage används om man är stel och spänd. Den är bra om man vill börja med (eller håller på med) yoga eller annan motion och träning. Den motverkar rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter och fotleder, stress, sömnproblem, huvudvärk, besvär från matsmältningen, depression och hormonella obalanser. Efter behandlingen brukar jag känna ett fantastiskt pirrande flöde i hela kroppen och när jag sedan rör på kroppen är det som om allt sitter lite löst. Kroppen rör sig mjukare och känns väldigt avslappnad"
- Andrea

Flying Yoga med massage


Flying Yoga  hjälper till att fördjupa dig i olika yogaställningar. Som du annars har svårt att göra på yogamattan. Den frigör energiflödet, ger en ökad blodcirkulation, samt ökat flöde i lymfsystemet. Immunförsvaret stärks, nervsystemet slappnar av och musklerna stärks och stretchar ut.

Behandlingen:
Flying Yoga och massage. Dessa 2 kombinationer tillsammans gör att musklerna och bindväven får en mjukare start och kroppen anpassar sig snabbare. 
2-pers-hoft-12-pers-hoft-1
2 pers hoft 1

Flying Yoga med massage

Pris 650 kr (90 min)

Detox-massage med koppning


Toxiner (gifter) från kroppens transceller transporteras bort via blodet och lymfsystemet, därför är lymfans funktion livsviktig gör en god hälsa.  Lymfsystemet är inblandad i kroppens infektionsbekämpning. Lymfkörtlar avger vita blodkroppar, förstärker immunförsvaret, transporterar näring och syre till kroppens celler, transporeter bort överskott av vatten från vävnadsvätskan.  

Vad har bindväven för funktion?
Bindväven håller samman de olika delarna i våra muskler. Bindväven förser musklerna med blodkärl som tillför syre och näring och transporterar bort slaggprodukter. Den förser också musklerna med nerver som leder impulser med information.  

Tecken på problem med lymfsystemet kan vara:
 • Dålig blodcirkulation
 • Oren eller plufsig hy
 • Viktproblem, se övervikt
 • Vätskesvullnader (ödem)
 • Celluliter
 • Problem med lederna
 • Huvudvärk
 • Sömnproblem
 • Fibromyalgi (mjukdelsreumatism)
 • Lymfödem (svullnader i armar och ben)
 • Spänningar i muskler och nacke.
Orsakerna kan vara dålig kost, att du rör dig för lite, exempelvis har ett stillasittande arbete. Dålig blodcirkulation kan göra att genomströmningen av lymfkärlen blir långsammare. En dålig fungerade tarm kan också vara en orsak. Rökning, stress, intag av för lite vatten och frisk syre, för lite fysisk träning/motion.  
detox1detox1
detox1
detox2detox2
detox2
Varför en Detox-massage?
Stagnationer i lymfsystemet/bindväven kan ge komplikationer med tiden. ​​​​​​​

En rening av lymfsystemet kan leda till följande förbättringar:
 • Förbättrad avgiftning av kroppscellernas restprodukter.
 • Förbättrad avläggning av främmande celler (bl. a. tumörceller)
 • Bättre blodcirkulation  
 • Förbättarar ämnesomsättningen till cellerna
 • Förbättrar immunförsvaret
 • Mindre infektioner
 • Bättre hy och hår, huden blir renar och mjukare
 • Förbättrad bortföring av överskottsproteiner (äggvita)
 • Bättre välbefinnande överlag vid kroniska inflammationssjukdomar tex: Reumatism, gastrit, magkatarr, golfarmbåge, musarm. 
Även andra symtom som t.ex; Kramper, spänningshuvudvärk, förstoppning samt menstruationsproblem kan hjälpas av denna massage. 

Detox-massage med koppning Pris


700 kr (75 min)

Gravidmassage


Skön, avkopplande massage för dig under din graviditet. 
Gravidmassagen behandlar, förebygger och rehabiliterar tillstånd som t ex:
 • foglossning och bäckenproblem
 • gravidischias och smärtor i svanskotan
 • smärtor och stelhet i rygg, säte, nacke och skuldror
 • karpaltunnelsyndrom och ödem i ben och fötter
Jag använder en special gravidmassage kudde, som ställs in efter just din mage. Där du ligger bekvämt både på mage och rygg.

Jag är utbildad Gravidmassör av Behandlingsteam John Carrier i Stockholm. Vi behandlar, förebygger och rehabiliterar gravida med mer komplicerade tillstånd. Våra behandlingsmetoder rekommenderas av både barnmorskor och läkare

Gravidmassage  Pris


650 kr ( 75 min)

Gravidmassagekurs för par

Du som är gravid kommer tillsammans med din partner eller vän som får lära sig några enkla grepp som ni kan göra hemma under hela graviditeten!
 • Jag tar endast emot 1 par/gång och målet är att partner/vän får lära sig grepp som sträcker sig över hela kroppen och som är mycket välgörande för den gravida.
 • Jag visar och berättar – partner/vän får prova vartefter!
Jag erbjuder även Doula tjänster som söker kontinuitet, trygghet och kunskap under graviditet, och födelse.
Som doula finns jag med som emotionellt stöd under hela din graviditet.

Mer info läs mer om mina tjänster om doula.
​​​​

Gravidmassage för par  Pris


 1000 kr (90 min)

Indisk huvud- och ansiktsmassage


HUVUDET
I Ayurveda rekommenderar dagligen massage av huvudet. Cirkulationen till och från huvudet kan vara begränsat av spänningar i muskler och bindväv. Detta minskar flödet av vital näring, energi och syre. Huvudvärk och migrän som orsakats av spänningar och stress. Massagen lösgör och förebygger blockeringar i kroppens olika cirkulationssystem samt stödjer av spänning och avslappning. Huvudmassage är en ökat tillförelse av vital näring och syre samt stödjer utrensning av slaggprodukter.  

Effekten av massagen:
 • Förbättrar cirkulationen i huvudet
 • Löser upp spänningarna i musklerna och vävnader
 • Förebygger migrän stimulerar hårväxten och balanserar nervsystemet
ANSIKTET
Ansiktet är en del av kroppen vi ständigt visar för omgivningen och där våra känslor tydligast återspeglas. Livets stress och spänningar förhindrar flödet av blodet till ansiktet. Även luftföroreningar och dåligt diet påverkar denkänsliga huden i ansiktet negativt.

Effekten av massagen:
 • Löser upp spänningarna i ansiktsmuskulaturen
 • Ökar cirkulationen och stödjer därmed avsöndring av slaggprodukter
 • Hjälper hudens ständiga återhämtnings föryngrings process
 • Förebygger acne och rynkor
 • Ökar skönheten

Indisk huvud- och ansiktsmassage Pris


380 kr (40 min)

Ansiktsmassage med koppning

inkl. ansiktsmask och fuktighetskräm

Koppningsmassage i ansikte ger finare lyster till din hud, stramar upp huden och är ett kraftfullt vapen i kampen mot rynkorna.

Koppning är en uråldrig metod som har använts både i öst och väst som en universalmetod mot olika besvär. Att koppa kroppen vid olika former av smärta och tillstånd är en gammal tradition som kommit tillbaka. Framför allt är det ett sätt att få upp farten på "Qi",  livskraft som enligt österlänsk tro flödar i hela systemet av meridianer i kroppen.

​​​​​​​En härlig anti-agebehandling med koppor som ökar blodcirkulationen, gör huden fin och rosig, slätar ut rynkor och minskar även påsar under ögonen.

Vid ansikskoppning sätts små koppar över ansiktet som bidrar till att du får finare lyster och stramar upp huden. Det är även ett mycket effektivt sätt att bekämpa rynkor. Behandlingen inkluderar en föryngrande ansiktsmask samt massage och koppning av ansiktsmuskulaturen och även en avkopplande skalpmassage. Behandlingen avslutas med, fuktkräm, ögonkräm och lipbalm.

Njut av en annorlunda form av ansiktsbehandling!  
ansiktskoppning1ansiktskoppning1
ansiktskoppning1

Ansiktsmassage med koppning Pris

inkl. ansiktsmask och fuktighetskräm
​​​​​​​

450 kr (40 min)

Boka behandling


För att boka en behandling till dig själv eller någon du känner kan du kontakta mig.

Jag som utför yogamassagen har flerårig erfarenhet av att arbeta med hälsa och är Cert Yogamassageterapeut samt, Dipl Hälsorådgivare, Cert Naturterapeut, Dilp Doula, Dipl Gravidmassör Dipl MediYogalärare och Dipl Gravidyogalärare.

​​​​​​​Jag säljer även presentkort på mina behandlingar, så varför inte ge bort en härlig behandling till någon du håller kär?