Behandlingar

Terapeutisk NBE 3000 Massage 

Effektivare Massage Djupgående Effekter Bättre Resultat

Ett genombrott i kampen mot stela och spända muskler!
NBE står för Nannic Body Energy och är ett professionellt koncept för effektivare massagebehandlingar. NBE radiofrekvensapparaturen från Nannic.  Det är en vetenskapligt utvecklad metod för djupgående muskelbehandlingar. NBE kombinerar elektromagnetisk energi med bevisat effektiva ingredienser som har cellidentiska egenskaper. Med hjälp av radiofrekventa vågor ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna och de laddas med energi som ett batteri. Potentialdifferensen i cellmembranen ökar och eventuell obalans rättas till i membranets laddning. 
Huden fungerar normalt som en naturlig barriär vilket hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. Tillsammans med de aktiva ingredienserna i behandlingsserumen slussas substanserna ner på djupet genom epidermis och verkar på cellnivå vilket ger enastående effekter.

NBE massage är ett utmärkt verktyg till traditionella behandlingar eftersom kombinationen av apparaturen tillsammans med manuell massage gör att vi kommer djupare ner i vävnaden och lättare kan släppa på spänningar.  Muskeln blir varmare, mjukare och mer elastisk. Kroppen blir avslappnad och kan bättre och mer effektivt ta till sig behandlingen. Möjligheterna med NBE apparaturen är oändliga, från djupgående muskelbehandlingar.

Vad gör NBE Massage?

 • Gå djupare ner i vävnaden
 • Förbättrar syreupptaget i cellerna.
 • Ökar blodcirkulationen i musklerna
 • Minskar koldioxiden
 • Reducerar mjölksyra och slagg
 • Ökar pH-värdet
 • Startar kroppens egna läkeprocess, 
 • Främjar lymfsystemet, 
 • Reducerar inflammation
 • Förbättrar immunförsvaret
 • Stimulerar kollagenproduktionen.
 • Minskar fria radikaler med 7%
Vid graviditet, amning, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancer, risk för blodpropp, intimpiercing eller har inopererade metallplattor i kroppen kan du inte få den här behandligen.

Behandling med NBE upplevs som en ljuvlig massage och är dessutom väldigt gynnsamt för kroppens egna biologiska system vilket gör resultaten mycket hållbara.
 
Arbetar med den senaste tekniken inom radiofrekvens.
Helt smärtfritt!
Djupgående massage.
Arbetar med serum och massagekräm som med hjälp av radiofrekventa vågor går direkt in på cellnivå.

Kompletterar med klassisk massage, triggerpunkter mm.

Skräddarsyr behandlingen utifrån Ditt behov och önskemål.

Terapeutiska NBE Massage

Pris: 750 kr 60 min behandling
 ​​​Lymfmassage/ Lymfdränage
NBE 3000 Radiofrekvens 

                    Helt smärtfritt!

                          (Detox-massage) 

Hur fungerar NBE 3000 

Ökar kroppen pH-värde
Reducerar mjölksyra
Syresätter cellerna
Inflammationshämmande
Startar kroppens egna läkningsprocess
Lymfdränerande


Toxiner (gifter) från kroppens transceller transporteras bort via blodet och lymfsystemet, därför är lymfans funktion livsviktig gör en god hälsa.  Lymfsystemet är inblandad i kroppens infektionsbekämpning. Lymfkörtlar avger vita blodkroppar, förstärker immunförsvaret, transporterar näring och syre till kroppens celler, transporeter bort överskott av vatten från vävnadsvätskan.  

Vad har bindväven för funktion?
Bindväven håller samman de olika delarna i våra muskler. Bindväven förser musklerna med blodkärl som tillför syre och näring och transporterar bort slaggprodukter. Den förser också musklerna med nerver som leder impulser med information.  
Tecken på problem med lymfsystemet kan vara:
 • Dålig blodcirkulation
 • Oren eller plufsig hy
 • Viktproblem, se övervikt
 • Vätskesvullnader (ödem)
 • Celluliter
 • Problem med lederna
 • Huvudvärk
 • Sömnproblem
 • Fibromyalgi (mjukdelsreumatism)
 • Lymfödem (svullnader i armar och ben)
 • Spänningar i muskler och nacke.
Orsakerna kan vara dålig kost, att du rör dig för lite, exempelvis har ett stillasittande arbete. Dålig blodcirkulation kan göra att genomströmningen av lymfkärlen blir långsammare. En dålig fungerade tarm kan också vara en orsak. Rökning, stress, intag av för lite vatten och frisk syre, för lite fysisk träning/motion.  
Varför en Lymfmassage?
Stagnationer i lymfsystemet/bindväven kan ge komplikationer med tiden. ​​​​​​​

En rening av lymfsystemet kan leda till följande förbättringar:
 • Förbättrad avgiftning av kroppscellernas restprodukter.
 • Förbättrad avläggning av främmande celler (bl. a. tumörceller)
 • Bättre blodcirkulation  
 • Förbättarar ämnesomsättningen till cellerna
 • Förbättrar immunförsvaret
 • Mindre infektioner
 • Bättre hy och hår, huden blir renar och mjukare
 • Förbättrad bortföring av överskottsproteiner (äggvita)
 • Bättre välbefinnande överlag vid kroniska inflammationssjukdomar tex: Reumatism, gastrit, magkatarr, golfarmbåge, musarm. 
Har du haft bröstcancer rekommenderas denna behandling.
Även andra symtom som t.ex; Kramper, spänningshuvudvärk, förstoppning samt menstruationsproblem kan hjälpas av denna massage.


 

Lymfmassage / Lymfdränage 

Pris: 750 kr 75 min behandlingKundernas ord om Lymfmassage

"Efter första besöket hos Linda och fått behandlingen  lymfmassage hände grejer i kroppen.
Vi gick igenom innan massagen vad jag ville få hjälp med och det var en stel nacke och tunga ben.
Jag nämnde inget om min värk i knä eftersom läkare hade givit utlåtande om minimal artros.
På kvällen när jag skulle sova upptäckte jag att värken/krypningarna i knäna var borta = vinstlott för mig.
Tack vare behandlingarna har de trötta tunga benen och tunga stegen helt plötsligt blir mycket lättare och en helt annan stuns i stegen."
/ Åsa

Yogamassage


​​​​​​​Grunderna i behandlingen är massage och stretching. Yogamassage har sitt ursprung i yoga och Ayurveda, två uråldriga indiska vetenskaper där helhetsperspektivet är centralt. massage och yoga–baserad stretching stimuleras kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet.

​​​​​​​Behandlingens form påverkar hela kroppen och når de djupare bindvävsstrukturerna.  Behandlingen ökar det allmänna välbefinnandet, stärker immunförsvaret och främjar kroppens läkandeprocesser. Den ökar kroppens rörlighet, och gör dig piggare eftersom den ökar blodcirkulationen vilket leder till ett större syreupptag i cellerna.

Så går en behandling till:
Terapeuten använder händer och fötter och trycket anpassas till klientens muskelspänning. Man mjuknar först upp en del av kroppen med massage och utför sedan assisterad yoga-stretching.

Man använder rumstempererad olja och behandlar alltid hela kroppen. Behandlingen kan både vara djup-gående och mer mjuk, anpassad efter specifika behov.

När används yogamassage?
Metoden är mycket bra om man är stel och spänd. Den rekommenderas också om man vill börja med yoga men även annan motion och träning. Den passar även utmärkt för aktiva idrottsutövare. Även bra efter graviditet.

Yogamassage motverkar rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter och fotleder, stress, sömnproblem, huvudvärk, besvär med matsmältningen, depression och hormonella obalanser.

Kostnadsfritt återbesök på 20 min
Jag går igenom hur behandlingen har påverkat kroppen efter första behandlingen. Detta är helt kostnadsfritt.
Välkommen att ringa mig eller maila så bokar jag in en tid till dig.

Yogamassage

Pris: 650 kr 60 min behandling


​​​

Fina ord om yogamassage från våra kunder

"Jag har under många år gått till olika kiropraktorer för att rätta till min rygg viket har varit bra för stunden och det har inte varit någon speciellt skön behandling. För ett par år sedan låg det en lapp i fika rummet på mitt jobb med reklam om Yogamassage. Tänkte att det kanske är något för mig. Bokad tid och vilken fantastisk upplevelse. En riktigt djupgående skön massage som blev ett snäpp djupare med yoga stretchen. Sedan jag började gå hos Linda har jag inte varit till någon kiropraktor och jag mår bra i kropp och själ efter hennes behandling. Att Linda är trevlig och lättsam att prata med är ett stort plus i kanten."
- Charlotta
"Yogamassagen har hjälpt min onda kropp att påbörja läkningsprocess och öppna upp. Är så otroligt tacksam för det."
"Behandlingen utförs på en madrass på golvet och börjar med uppmjukande massage. Därefter stretchar hon armar, axlar, nacke, höft, ben... ja, hela kroppen, där hon använder både händer och fötter. Inget för den som vill ha en stilla och soft massage! Avslutas med en underbar ansiktsmassage. Jag tycker att det är en skön behandling även om det känns på gränsen till smärtsamt på vissa ställen. Linda är duktig och vet precis var gränserna går för min kropp och hjälper mina leder och muskler att bli mjukare.  Yogamassage används om man är stel och spänd. Den är bra om man vill börja med (eller håller på med) yoga eller annan motion och träning. Den motverkar rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter och fotleder, stress, sömnproblem, huvudvärk, besvär från matsmältningen, depression och hormonella obalanser. Efter behandlingen brukar jag känna ett fantastiskt pirrande flöde i hela kroppen och när jag sedan rör på kroppen är det som om allt sitter lite löst. Kroppen rör sig mjukare och känns väldigt avslappnad"
- Andrea

Klassisk Massage 


Svenska klassiska massagen. Genom knådningar, glidningar och tryck löser jag upp spänningar i kroppen och ger en skön avslappning. Du blir lugnare, rörligare och smidigare i kroppen. Du får även ett ökat välbefinnande genom en positiv påverkan på kroppens ”må bra-hormoner”.

Behandlingen:
Massage på endast utvalda delar av kroppen eller helkroppsmassage väljer du själv. Allt ifrån en hård, djupgående massage med fokus på dina eventuella problemområden till en mjukare avslappningsmassage erbjuds i den klassiska massagen beroende på individuella behov och egen önskan. 

Kostnadsfritt återbesök 20 min
Jag går igenom hur behandlingen har påverkat kroppen efter behandlingen. Dett är helt kostnadsfritt
Välkommen att ringa mig eller maila så bokar jag in en tid till dig.

Klassisk Massage 

Pris 550 kr 60 min behandling
Pris: 350 kr 30 min behandlingTerapeutisk Gravidmassage


Skön, avkopplande massage för dig under din graviditet. 
Gravidmassagen behandlar, förebygger och rehabiliterar tillstånd som t ex:
 • foglossning och bäckenproblem
 • gravidischias och smärtor i svanskotan
 • smärtor och stelhet i rygg, säte, nacke och skuldror
 • karpaltunnelsyndrom och ödem i ben och fötter
Jag använder en special gravidmassage kudde, som ställs in efter just din mage. Där du ligger bekvämt både på mage och rygg. Ända fram till V.40

Jag är utbildad Gravidmassör av Behandlingsteam John Carrier i Stockholm. Jag behandlar, förebygger och rehabiliterar gravida med mer komplicerade tillstånd. Behandlingsmetoder rekommenderas av både barnmorskor och läkare.

Terapeutisk Gravidmassage 

Pris: 650 kr 75 min behandling
Gravidpaket De Lyx Gravidyoga + Massage
Pris: 1000 kr
  90 min 
Gravidmassage Kurs För Par 90 min

Du som är gravid kommer tillsammans med din partner eller vän som får lära sig några enkla grepp som ni kan göra hemma under hela graviditeten!
 • Jag tar endast emot 1 par/gång och målet är att partner/vän får lära sig grepp som sträcker sig över hela kroppen och som är mycket välgörande för den gravida.
 • Jag visar och berättar – partner/vän får prova vartefter!
 • Ni får en oljemassage flaska, ett kompendium med er, där text och bilder ligger till grunden för dagens kurs.

Aktiv Baby Övningar För Par 90 min


Nu kan ni själv komma som par och boka in en tid för att lära er aktiv baby övningar. Där ner hjälper bebisen att bli fixerad. Dessa övningar gör ni under graviditen och vid lantensfasen.

Varför aktiv baby?

Aktiv baby handlar om att skapa balans mellan livmoder, bäcken, muskler och ligament. Detta görs genom att den gravida gör enkla övningar ensam eller tillsammans med någon. När det finns balans skapas mer plats och bebisen
lägger sig därmed i optimala positioner. Många bebisar som ligger i säte eller tvärläge kan vändas till huvud ner,
med hjälp av Aktiv Baby.

När det är balans minskas många graviditetsrelaterade problem så som foglossning, ryggsmärtor, inkontinens och stressrelaterade livmodersammandragningar.Här kan Aktiv Baby användas med fantastiska resultat!

Aktiv baby kan göra att förlossningen går framåt snabbare, att bebisen sjunker neråt och roterar, minska smärtor och minska antalet kejsarsnitt och instrumentella förlossningar.

Använd Aktiv Baby vid Graviditet:
-foglossning
- ryggsmärtor
- bäckensmärtor
- smärtor under revbenen
- mycket sammandragningar
- inkontinens
- förstoppning
- smärtor i underlivet
- sätesbjudning
- tvärläge
 
Förlossning:
 -vattenavgång utan värkar
- igångsättningar
- överburenhet
- stark smärta
- bebisen inte sjunker ner
- långdragen förlossning
- sätesförlossning
- vidöppen hjässbjudning
- om sugklocka/tång övervägs

- om akut kejsarsnitt övervägs
 

Jag erbjuder även Doula tjänster som söker kontinuitet, trygghet och kunskap under graviditet, och födelse.
Som doula finns jag med som emotionellt stöd under hela din graviditet.

Mer info läs mer om mina tjänster om doula.
​​​​

Gravidmassage För Par

Pris: 1000 kr 90 min


Aktiv Baby  Övningar För Par

Pris: 850 kr 90 min

Kundernas ord om Gravidmassagen

"Gravidmassagen med Linda va det bästa jag unnade mig under graviditeten. Hon är professionell och lyssnar till kundens behov. Linda är väldig kunnig och förstår kvinnokroppen och alla förändringar som sker under en graviditet. Rekommenderas starkt till alla blivande mammor!"
/Sofie

NBE 3000 Anti-stressbehandling

​​​​​​​
Anti-stress behandling med NBE 3000 är en behandling för både kroppen och själ. Denna behandling arbetar på djupet reducerar din stress och ger dig en hel avkoppling för hela kroppen. Blodcirkulationen och lymfflödet ökar vilket hjälper kroppen att bli av med slaggprodukter. Trötta spända muskler slappnar av och det uppstår mer lugn och mer fokus, bättre sömn och bättre matsmältning. Under behandlingen frigör kroppen oxytocin kallas även för lugn – och ro hormon. Det ämne som sänker stresshormonet kortisol i vår kropp. Behandligen hjälper även sköldkörteln, binjurarna och kortisol.

Hur går behandlingen till.
Under hela behandlingen är du uppkopplad till NBE 3000 Frekvensmaskinen  med värmeplattor som placeras ut på överkroppen för att få kontakt med hela kroppen. Med hjälp av radiofrekvensen värms hela kroppen upp på ett avkopplande sätt. Behandlingen utförs med varma handenheter för att nå djupare ner och släppa spänningar. Jag masserar växelvis med händerna och det varma handenheterna.

Vad gör Anti-stress Behandlingen?

 • Reducerar stress
 • Ger lugn och ro för kropp och själ
 • Sänker blodtryck
 • Ökar blodcirkulationen
 • Balanserar kroppens pH – värde
 • Förbättrar sömnkvaliteten
 • Stimulerar fettförbränningen
 • Ökar endorfinerna
 • Främjar Lymfflödet
 • Stärker immunförsvaret
 • Stärker Binjurarna 
 • Balanserar Sköldkörteln
 • Dränerar Lymfsystemet
 • Ökad välbefinnande och livskvalitet
Vid graviditet, amning, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancer, risk för blodpropp, intimpiercing eller har inopererade metallplattor i kroppen kan du INTE få den här behandligen.
Vad är binjureutmattning?
Binjureutmattning är en term som beskriver när dina binjurar är utmattade. Binjureutmattning är ofta associerat med stressnivåerna. Binjurar frisläpper kortisol som svar på stress, kortisol är kroppens naturliga anti inflammatoriska medel och reducerar stress och inflammationer när det behövs. De har en väldigt viktig funktion i kroppen, de utsöndrar över 50 olika hormoner som kroppen behöver för att överleva. Binjurar släpper som nämnt ovan inte bara ut kortisol, andra hormoner de frisläpper är: testosteron, östrogen, epinefrin och progesteron.

Varför sjunker kortisol vid stress?
I ett sent stadium med långvarig stress sjunker kortisolnivån och kroppen klarar inte av att upprätthålla en normal fysiologisk funktion längre. Vi får svårt att komma igång på morgonen, svårt att hålla blodsocker nivån stabil och vi kan få symtom från sköldkörtel och könshormoner (Östrogen, progesteron, testosteron). Kroppen drar helt enkelt i handbromsen för att minska takten.
 
Symtom   
Det finns en rad symtom som kan uppstå då binjurarna är utmattade eller börjar bli ansträngda.
 • Sömnsvårigheter.
 • Insomningsvårigheter
 • sömnlöshet, många uppvaknanden.
 •  Svårt att komma ur sängen
 • Trötthet som inte går över, utmattning
 • Svimfärdig vid uppstigning
 • Trötthet på morgonen och vid 14-15 tiden
 • Yrsel allmänt
 • Begär efter socker, kolhydrater och/eller salt
 • Viktökning
 • Stresskänslig och svårt att hantera stress
 •  Frusenhet
 • Sänkt immunförsvar
 • Infektionsbenägen
 • Depression, ångest
 • Glömska ,Nervositet
 • Hjärtklappning
 • Ledsmärtor
 • Muskelvärk
 • Hormonell obalans

NBE Anti-stressbehandling

Pris: 750kr 75 min
10gånger Paketpris 5.900kr Indisk huvud- och ansiktsmassage


HUVUDET
I Ayurveda rekommenderar dagligen massage av huvudet. Cirkulationen till och från huvudet kan vara begränsat av spänningar i muskler och bindväv. Detta minskar flödet av vital näring, energi och syre. Huvudvärk och migrän som orsakats av spänningar och stress. Massagen lösgör och förebygger blockeringar i kroppens olika cirkulationssystem samt stödjer av spänning och avslappning. Huvudmassage är en ökat tillförelse av vital näring och syre samt stödjer utrensning av slaggprodukter.  

Effekten av massagen:
 • Förbättrar cirkulationen i huvudet
 • Löser upp spänningarna i musklerna och vävnader
 • Förebygger migrän stimulerar hårväxten och balanserar nervsystemet
ANSIKTET
Ansiktet är en del av kroppen vi ständigt visar för omgivningen och där våra känslor tydligast återspeglas. Livets stress och spänningar förhindrar flödet av blodet till ansiktet. Även luftföroreningar och dåligt diet påverkar denkänsliga huden i ansiktet negativt.

Effekten av massagen:
 • Löser upp spänningarna i ansiktsmuskulaturen
 • Ökar cirkulationen och stödjer därmed avsöndring av slaggprodukter
 • Hjälper hudens ständiga återhämtnings föryngrings process
 • Förebygger acne och rynkor
 • Ökar skönheten

Indisk Huvud & Ansiktsmassage

Pris: 400 kr 40 minKundernas ord om Indisk Huvud och Ansiktsmassage

"Behandlingen är magisk. Lindas kunnighet, lugna framtoning och fina miljö inger förtroende. Musklerna mjuknar, tankarna/sinnet flyger iväg på små moln och du blir fullständigt avslappnad. Efter en indisk huvudmassage sover man riktigt gott. Du - ta med mössa och oöm tröja, du blir riktigt oljig.... Beroendeframkallande, man kommer gärna tillbaka."
/Lena

Aroma Massage 

Med eteriska oljor från doTERRA
En skön avkopplande massage.

Varje essentiell olja i Aroma massage är valda för sina individuella aromatiska egenskaper och för deras kraftfulla aromatiska egenskaper när de kombinerades.

Dosering och applicering som gör det till ett säkert och effektivt sätt att få alla fördelar med essentiella oljor. 

Aroma Massage är en avslappnande och mjuk massage. Under massagen används eteriska oljor från doterra, Både till huden men även för doftsinnet. De eteriska oljorna har flera positiva egenskaper. 

Behandlingen har inverkan på immunsystemet, stress, inflammationer samt balanserar kroppen.

Njut av en annorlunda form av behandling som ger dig en doft av eteriska oljor. 

Vill du köpa dessa oljor från doterra klicka vidare på länken 
https://www.mydoterra.com/lindahoglund/#/

Aroma Massage 

Pris: 480 kr 40 min

 


​​​​