Företag

YOGA OCH MASSAGE PÅ JOBBET!

MediYoga har används på flertal svenska arbetsplatser som både förebyggande och rehabiliterande åtgärd. Sedan 2010 används MediYoga vid reguljär behandling av patienter inom den svenska hälso-och sjukvården. Alla övningar utförs med utgångspunkt från individens förmåga och kapacitet. Även svårt utmattade och kroniskt sjuka personer kan delta i utövandet av MediYoga

​​​​​​​Möjlighet till MediYoga på arbetsplatsen gynnar både den anställde och arbetsgivaren.

​​​​Jag anpassar givetvis yogaklassens längd, intensitet och fokus efter era behov och önskemål och ser till att alla kan vara med efter sina förutsättningar.


Massage på jobbet 

Företagsmassage hos er. Klassisk Massage.
Kontorsmassage är min specilitet. Jag skapar förusättningar för prestation i företaget med resultatinriktade och individanpassade företagsbehanlingar. Erbjuder både förebyggande och massagebehandlingar för specifika problem.

Genom knådning, glidning,och tryck löser jag upp spänningar i kroppen och ger en skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta. 


Med mig som massör hos er!

Jag har med mig allt såsom massagebänk, bänkpapper .m.m.
I behandlingspriset ingår allt behandlingsbänk, bänkpapper, handdukar, massageolja, transport till ert företag.

Rabatterad Prova På Dag - För att se vad personalen tycker.
Endast 200 kr per behandling.​​​​​​​Vi intresse så kan jag ordna en prova på klass, där ni själva kan känna efter om det är något för ert företag. 
  ”Yoga is not about self-improvement, it’s about self-acceptance.”
- Gurmukh Kaur Khalsa